Kunngjøring 2015-05

thumbnail-of-Kunngjøring-2005-15
Last ned som PDF

Husordensregler

Styret har fått inn en klage på de nye Husordensregler. Det viser seg at det er en Lov om helligdagsfred som forbyr bruk av plenklipper på søn- og helligdager hele døgnet. Dette vil derfor bli endret i Husordensreglene, som vil bli delt ut i ny utgave om ikke lenge.

Container for hageavfall

Container for hageavfall vil bli satt ut torsdag 23. april. Den vil pga. asfalteringen ved garasjer i Sør, bli plassert mellom Rådhusvegen 15 og 17.

Skader etter vegbygging?

Nå er Statens Vegvesen bortimot ferdig med arbeidene som kan ha berørt Linjebos eiendommer. Vi ber derfor alle ta en liten titt rundt om i kriker og kroker for å se om det kan være oppstått noen skader som evt. kan tilskrives dette arbeid.

Dugnad (maling)

Vi minner også om Vårdugnaden som vil bli avholdt 28. og 29. april kl. 17:00 begge dager. Det er maling på programmet.

[jbox color=»red» radius=»1″]Vi ber om at beboere åpner garasjeportene sine til kl. 17:00 den 28. april UANSETT om man er forhindret i å delta.[/jbox]

Dessverre ser det av værutsikten ut til at det kan bli nedbør tirsdag eller onsdag, men vi håper på STORT fremmøte uansett, og tar forbehold om at dugnad i evt. regnvær vil bli brukt til annet formål.