Vann og avløp

Rammeavtale

Borettslaget har inngått rammeavtale med Norbeck Rør om VVS/rørleggerarbeid. Det betyr at alle beboere vil få 15% rabatt på rørdeler samt timepriser på arbeid.

Telefon: 955 54 385
Epost: petter@norbeckror.no

Hovedstoppekran

Hovedstoppekranen i hver husrekke, samt stoppekranen for uterør langsmed terrassen, er i plassert i kjelleren i følgende leiligheter:

HusrekkeLeilighet
Rådhusvegen 11B
Rådhusvegen 13B
Rådhusvegen 15B
Rådhusvegen 17B
Rådhusvegen 19B
Rådhusvegen 21A
Rådhusvegen 23A
Ringvegen 13C
Ringvegen 15B
Ringvegen 17B
Ringvegen 19B
Ringvegen 21C

I tillegg har hver leilighet minst en egen stoppekran inne hos seg selv. De fleste leilighetene har en stoppekran på kjøkkenet under vasken, som stenger vannet i ens egen leilighet. I tillegg har midtleilighetene en hovedstoppekran i taket i kjelleren som også stenger vannet i de påfølgende leilighetene. For eksempel: hvis hovedstoppekranen inn til husrekken er i leilighet C, betyr det at vannforsyningen kommer inn til leilighet C, fordeles derfra til leilighet D og B, og videre fra B til A. Det gjør at hovedstoppekranen i C stenger vannet til alle fire leilighetene, mens hovedstoppekranen i B stenger vannet til B og A. Stoppekranene i A og D stenger kun vannet hos seg selv.

Stoppekranen for utevannet gjelder for alle fire leilghetene.

Avtrekksvifte

Alle bad skal ha avtrekksvifte for å minske sjansen for råte og soppangrep. Sommeren 2017 ble det arrangert felles innkjøp og installasjon av avtrekksvifte for flere av leilighetene. Denne viften er av type Fresh Intellivent 2.0. Oppsett- og brukermanual for viften kan lastes ned her.