Kunngjøring 2015-06

thumbnail-of-Kunngjøring-2015-06
Last ned kunngjøring som PDF

Dugnad (maling)

Styret var mektig imponert over oppmøte og innsats på malingsdugnaden den 28. og 29. april. Det var rett og slett fantastisk! Klapp dere selv på skulderen.

Vi er dog ikke i mål og innkaller derfor til ny malingsdugnad. Da det er spådd regn er det med kort varsel:

Mandag 4. og tirsdag 5. mai kl. 17.00 begge dager

I SØR kan det bare males på baksidene og kortvegger pga. asfaltering. I NORD fortsetter man med annet strøk på 5-rekken, og bakside 13-rekken første strøk. Vi håper å se noen nye ansikter også.

Canal Digital – og GET

Som tidligere kunngjort (2015-04) er det skjedd nytt på TV-fronten, og selgere fra Canal Digital har begynt å besøke husstander i Antennelaget i forbindelse med overgang til digital TV fra høsten. Det har dog vist seg at GET tilsynelatende ikke har gitt seg, og de har også kontaktet enkelte beboere for å få dem til å inngå avtale. Styret gjør derfor oppmerksom på at INGEN kan inngå individuell avtale med GET om levering av TV eller internett.

TV-signaler går gjennom Nordby Antennelag (Canal Digital), og en internettavtale med GET vil bety innlegging av nytt kabel, og graving. Uansett om GET sier de vil betale dette, kan ingen beboer inngå denne avtalen. Dette vet GET utmerket godt, men de forsøker på alle måter å presse oss til å skifte leverandør.

Vi får TV-signaler og internett-tilgang helt på høyde med det GET kan tilby.

Sommerfest

Styret vil arrangere sommerfest i Linjebo Borettslag lørdag den 13. juni. Hold av datoen – mer informasjon kommer.