Telenor holder på å gjøre endringer i TV-tilbudet. Informasjonen på denne siden er derfor litt mangelfull.

Borettslaget har avtale med Nordby Antennelag, som igjen samarbeider med Telenor (tidligere Canal Digital Kabel) for levering av TV og internett. Pris for grunnpakke på begge deler er inkludert i husleien. Ønsker man flere TV-kanaler eller raskere internett må det dekkes av den enkelte. Ta da kontakt med Canal Digital (telefon 915 06 090) og referer til avtalen.

Avtalen betyr at den enkelte ikke kan benytte seg av andre leverandører som Get eller Altibox. Signalene inn til husrekkene går via koaksialkabel, og det er ikke tillatt å legge fiber inn til leilighetene. Slike inngrep skal arrangeres og koordineres via styret, men overgang til fiber er ikke planlagt i nærmeste fremtid.

Det er ikke tillatt å sette opp parabol eller antenne på husvegg eller tak (jfr Estetisk enhetsplan).

TV

Alle leilighetene har fått utdelt dekoder med opptaksmulighet (såkalt PVR) som hører til leiligheten (denne skal ikke tas med ved flytting). Man må også ha et dekoderkort (følger med dekoderen) som dekkes av den enkelte og koster kr 300,- i året.

Internett

Standard hastighet på bredbånd er 75 Mbps. Ønsker man å oppgradere til høyere hastighet betaler man mellomlegget selv. Merk at internett-modemet tilhører leiligheten og derfor ikke skal tas med ved flytting.