Kunngjøring-2011-01

Snørydding/parkering

Styret vil få minne om at de få parkeringsplassene vi disponerer her i borettslaget er parkeringsplasser og ikke henstillingsplasser for biler. Det står en grønn bil uten skilter parkert ved Ringvegen 17. Det står en rød bil ved garasjerekkene i Nord som også er uten skilter. Bilene må fjernes innen 2. februar. Blir de ikke fjernet vil styret bestille borttauing for eiers regning. Det vil bli fjernet snå ved gjesteparkeringsplasser førstkommende uke, og styret ber om at viler som står parkert på dagtid blir satt i garasjene.

Felling av trær

Det store bjørketreet som står utenfor Ringvegen 19 skal nå felles. Vi får et firma til å felle det, og de som ænsker å skaffe seg noe fin bjørkeved må gi meg beskjed innen 3. februar. (Treet vil bli felt. De som ønsker ved må kviste, kappe og klyve selv). Tilbakemelding på dette sendes styret på mail.

Rabattavtale

Styret har fremforhandlet en rabattavtale hos Monteer Jessheim for alle som bor i Linjebo Borettslag. Monteer har alt innen byggevarer, maling, verktøy osv. Hvis dere vil benytte dere av avtalen handler dere på vanlig måte og når dere kommer til kassen er det bare å opplyse om at dere skal benytte linjeboavtalen. Styret vil jobbe for åfå andre lokale firnamer til å gi beboere i Linjebo rabattavtaler. Kommer tilbake med mer info om dette senere.

Facebook

Linjebo Borettslag er nå på Facebook. Dette er en lukket gruppe bare for de som bor her. Søk på «Linjebo Borettslag» og styret vil godkjenne nye medlemmer til den gruppen.

Takrenner

Det er mye is i takrenner og styret har innhentet tilbud på å fjerne is i takrenner. Prisen for å fjerne dette ble på ca 100 000 og dette vil ikke bli utført. Hvis styret finner det nødvendig å fjerne is og snø på taket vil dette bli varslet i en kunngjøring.

Gressklipping

Vi trenger noen som kan ta på seg jobben med å klippe fellesplenen sommeren 2011. Lønn blir etter gjeldende regler som generalforsamlingen har bestemt. De som ønsker denne jobben må ta kontakt med styret innen 15. februar. Er det ingen som ønsker denne jobben blir oppdraget gitt til et utenforstående firma.

 

Last ned som PDF