Kunngjøring 2023-07

Dugnad høst

Etter oppfordring vil vi prøve å ha høstens dugnad i en helg for å se om det kan få flere andelseiere til å delta. Vi satser derfor på dugnad søndag den 8. oktober. Møt opp kl. 14.00 ved flaggstangen.

Er du forhindret denne søndag er det bare å ta kontakt med styret, så er det oppgaver du kan sysle med på andre tidspunkter.

Søppelsortering

Kommunen går fra 1. oktober over til 2-ukers intervall på tømming av søppel. Det er derfor nå enda viktigere å sortere søppel riktig. Det skal være kommet sms til alle beboere om at det er nye tømmedatoer – dette har dog ikke noen betydning for Linjebo: Vi har fortsatt tømming tirsdager. Første gang 3.10 – og deretter hver 14. dag, med papp og plastsøppel 17. oktober.

Mer om søppel

Vi ser ofte at papirbeholdere er overfylte noen dager før tømming – det skal IKKE skje. Ved selv små vindkast kan papirsøppel fly utover, og/eller fugler kan rote i papiret – og selv om det ikke skjer, er det lite pent med halvåpne lokk. Vennligst stapp og brett bedre, og vent evt. med å kaste papir til beholderen er tom igjen etter tømming.

Med fare for at det vil bli glemt av noen igjen i år så minner vi allerede nå om:

Steng av vannet

Det er snart fare for nattefrost så vann til utekraner må stenges, og kraner tømmes. Rørene må luftes med ventil ved inne-kranen. La deretter kranene ute stå åpne for å hindre at rør/kraner fryser i stykker.