Kunngjøring 2021-05

P-forbud i Rådhusvegen

Som man kanskje vil ha sett, har kommunen nå innført parkeringsforbud langs Linjebo i Rådhusvegen.

Vi regner med at det i en overgang kan bety litt parkeringsproblemer på Linjebos område, og det er derfor en anledning til å minne om parkeringsreglene. Vedlagt finner du p-kartet for Linjebo.

Styret mener at det beste sted å parkere bilen er i garasjen – vil oppfordre alle til å bruke garasjene til parkering og ikke parkere ved husrekkene. Det er faktisk best for bilen også.

Linjebos husforsikring

Styret er ved å innhente tilbud på forsikring fra Storebrand for å se om de kan være billigere enn IF som vi har avtale med i dag. I forbindelse med evt. ny forsikringsavtale med Storebrand er det ønskelig å få en oversikt over hvem som fortsatt har vanlige gamle skrusikringer, og (ennå) ikke skiftet til automatsikringer.

Vennligst send SMS eller epost til styret med denne informasjon. (Har du automatsikringer i et eldre skap, trenger du ikke gi beskjed).

Brannøvelse Storebrand ber oss også om å ha en «teoretisk brannøvelse», dvs. gi en påminnelse om brannvernplanregler, brannsikkerheten. Vi vedlegger derfor også brannvernplanen for Linjebo her. Vet DU hva du skal gjøre og hvor du skal møte ved brann?