Kunngjøring 2024-02

Skattemeldingen 2023

I den forhåndsutfylte selvangivelse er det oppgitt tre poster som stammer fra borettslagets opplysninger til skattemyndighetene. For å spare regnskapsførers arbeid og portoutgifter har vi ikke sendt ut disse opplysninger til hver enkelt. De er like for alle andelseiere og er:

Inntekt (del av inntekt fra borettslaget): 10

Fradrag (del av kostnader i borettslaget): 10 105

Gjeld (andel av gjeld i borettslaget): 205 105

I tillegg er det i selvangivelsen forhåndsoppgitt en markedsverdi som er grunnlag for formueskatt og som er av ulik størrelse for de enkelte andeler. Styret har ingen oversikt over hva korrekt beløp er for hver andel, da dette er avhengig av markedsverdi, og dermed av boligens standard (oppussing osv.). Det kan derfor være relativ stor forskjell. Men om beløpet overstiger 4.000.000 kan det være grunnlag for å korrigere selvangivelsen.

Hver enkelt andelseier må selv sjekke beløpet og ta kontakt med myndighetene for å få en korrekt beregning. Styret har ingen innflytelse på hva som er oppgitt og beregnet av skattemyndighetene og vi har ikke noen mulighet for å få disse beløpene korrigert om de er feil.

Vi tar også med et par gjengangere:

Generalforsamling

Generalforsamling i Linjebo Borettslag vil bli avholdt tirsdag 4. juni kl. 18.00 på fellesarealet. Egen innkalling kommer.

Saker som ønsker behandlet på generalforsamlingen må være styret i hende senest 1. mai 2024.

Valgkomitéen består av Grethe Fjelly, Ringvegen 19D og Trine Smestad,
Rådhusvegen 17B. Kandidater til verv skal sendes til dem, ikke til styret.

Flaggheiser

Vi søker etter flaggheiser igjen. Styret gjør oppmerksom på at selv om det selvsagt er veldig koselig og absolutt ønskelig at det flagges på offentlige flaggdager, så er Linjebo et privat borettslag og det er ikke noe krav at vi flagger. Vi kan derfor bli nødt til å la flagging utgå enkelte dager, dersom det ikke er noen som melder seg til å ta ansvaret.


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.