Kunngjøring 2022-06

Husleie

Det blir i disse dager lagt ut ny husleiefaktura for 4. kvartal i nettbanken (eller i postkassen). Som sikkert alle vet øker renten og alle andre kostnader kraftig i øyeblikket, men husleien er ikke satt opp ennå!

Det ser ut som om vi klarer å holde husleien uendret ut 2022, men det må dessverre forventes en økning fra januar. Styret skal i løpet av kort tid fastlegge hvor mye økningen blir, og vi øker den selvsagt ikke mer enn nødvendig.

Høstdugnad

Høstens dugnad blir avholdt tirsdag 11. oktober kl. 17.00. Oppmøte ved flaggstanga. Om du ikke har anledning, og likevel gjerne vil gjøre en innsats er det bl.a. mye søppel og kongler rundt om på gressplener, i grøfter og langs gjerdene som kan plukkes. Container KUN til hageavfall er oppstilt ved fellesgarasjen.

Søppelsortering

Kommunen går fra 1. oktober over til 2-ukers intervall på tømming av søppel. Det er derfor nå enda viktigere å sortere søppel riktig.

Steng av vannet

Det er snart fare for nattefrost og vi minner om at vann til utekraner må stenges, og kraner tømmes. Rørene må luftes med ventil ved inne-kranen. La deretter kranene ute stå åpne for å hindre at rør/kraner fryser i stykker.

Parkering

Vi må vel også regne med at det kommer snø etter hvert og styret vil oppfordre alle til å bruke garasjene til parkering og ikke parkere ved husrekkene. Det vil dessuten forhindre tomgangskjøring – og det er faktisk best for bilen også. Vi minner også om at parkering IKKE må være til hinder for snøbrøyting.