Kunngjøring 2021-08

Høstdugnad

Mandag 11.10 kl. 17.00.

Oppmøte ved flaggstanga.
Om du ikke har anledning, og likevel gjerne vil gjøre en innsats er det mye søppel og kongler rundt om på gressplener, i grøfter og langs gjerdene som kan plukkes. Styret har innkjøpt 2 stk. Fiskars opplukkere som kan anvendes. Husk å IKKE bruke svarte søppelsekker da dette er ulovlig avfall både i container for hageavfall og i vanlig søppelbeholder. Det er også kommet en del løv som kan rakes opp.

Søppelsortering

Kommunen går fra 1. oktober over til 2-ukers intervall på tømming av søppel. Det er derfor nå enda viktigere å sortere søppel riktig.

Brett, stapp og press ut luft av poser osv. Beholder må ikke stå åpen, da kommer skjæra – og kanskje andre uønskede dyr.

Rotete. Plastavfall

Det er flere som setter ut plastavfall i veldig god tid før avhenting av renovasjonsbilen, ofte opp til et par uker før tiden. Styret synes dette gir et veldig rotete og på sett og vis et «litt slitent» inntrykk av Linjebo, og vi ber om at plastavfall først settes ut dagen/kvelden før avhenting. Vi fikk bygget garasjene noe større enn standard nettopp for å ha mer bodplass, og styret mener at for eksempel fulle poser med plastavfall kan oppbevares der inntil henting om man ikke finner plass inne i leiligheten. Endelig en påminnelse som dessverre er en gjentakelse: Husk også at lokket på papirbeholder må være lukket igjen.